MiMondjuk

„Járuljon hozzá aktívan és tudatosan az éghajlatvédelemhez és környezetünk megóvásához. Csökkentsük együtt élete, tevékenysége karbonlábnyomát, tisztítsuk meg együtt otthona, környezete, irodája, műhelye, telephelye levegőjét.”

Teljesen tudatosan választottuk a képviselt technológiákat, mert mindegyik jelentős mértékben támogatja a fenntarthatóságot és hozzásegíti partnereinket ahhoz, hogy egyrészt csökkentsék ökológiai lábnyomukat, másrészt egészségesebbé tegyék épített környezetüket. Mindezt ráadásul rövid-, közép- és hosszútávú gazdasági előnyök mellett.

Építőipari beszállítóként a levegő tisztaságára és az energiahatékonyságra specializálódtunk, két termékcsaláddal.

Az építőipari falfestékeink levegőfertőtlenítő hatásúak, valamint kültéren alkalmazva a napsugárzás-visszaverő képességük miatt az épületeket alacsonyabb hőmérsékleten tartják, amivel a klímaberendezéseknél villamosenergia-megtakarítás érhető el.

Légfertőtlenítő berendezéseink pedig a legváltozatosabb területeken képesek a tiszta- egészséges és szennyeződésektől mentes levegő biztosítására. Mindezt a hagyományos eldobható szűrők kiváltásával, és kedvező műszaki tulajdonságaik miatt a légkezelő berendezések energiafogyasztásának jelentős csökkentésével.

Weboldalunk: https://nuxon.hu

Ha érdekes volt a cikk, osszd meg másokkal!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Csatlakozz közösségi csoportunkhoz!

Legtöbbet olvasott bejegyzésünk

Kategóriák

Kapcsolódó bejegyzések

Fáklya Rádió beszélgetés PRESTON

Hogyan kezdjünk neki a fenntarthatóságnak?

Hegyvári Bálint a PRESTON Business Kft-t irányítja, ami tagja és fontos motorja az egész PRESTON nemzetközi cégcsoportnak, továbbá a cégcsoport nemzetközi marketing igazgatója is. Linkedin