MiMondjuk

Cégünk a PRESTON Business Kft. magas befektetési potenciállal rendelkező ingatlanprojektek értékesítésével és finanszírozásával foglalkozik. Cégünk része a PRESTON Capital a.s. nemzetközi ingatlanbefektető és ingatlanfejlesztő cégcsoportnak.

Tovább a weboldalunkra: https://prestonproperties.hu

Arra törekszünk, hogy a környezet és az egészség védelme érdekében új technológiákat és megoldásokat kínáljunk partnereinknek.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy egy élhetőbb jövőt teremtsünk az útókor számára. Emiatt olyan projektekben veszünk részt, amelyek fenntarthatóak és innovatív megoldásokat nyújtanak. Például az alábbiakat vizsgáljuk: megújuló energiák, napelem rendszerek, energiatakarékos levegő-víz hőszivattyúk, fenntartható technológiák, épület automatizálás, okosotthon rendszerek, hővisszanyerős gépi szellőztetés- ezek mind hozzájárulnak a fenntartható jövőhöz és az ökológiai lábnyom csökkentéséhez.

Hiszünk abban, hogy a gazdasági siker és a környezeti felelősségvállalás összeegyeztethető. Fontosnak tartjuk, hogy partnereinknek, befektetőinknek nem csak magas presztizsű befektetéseket ajánljunk, hanem környezettudatos megoldásokat is.

Csatlakozzon közösségünköz! Támogassuk egymást, és alakítsuk együtt a jövőnket.

Ide kattintva éred el zárt facebook csoportunkat!

Ha érdekes volt a cikk, osszd meg másokkal!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Csatlakozz közösségi csoportunkhoz!

Legtöbbet olvasott bejegyzésünk

Kategóriák

Kapcsolódó bejegyzések

Fáklya Rádió beszélgetés PRESTON

Hogyan kezdjünk neki a fenntarthatóságnak?

Hegyvári Bálint a PRESTON Business Kft-t irányítja, ami tagja és fontos motorja az egész PRESTON nemzetközi cégcsoportnak, továbbá a cégcsoport nemzetközi marketing igazgatója is. Linkedin